Tietoa meistä

House of Sandwiches – Aito deli ovellasi

House of Sandwiches on vuonna 1996 perustettu perheyritys, jossa ahertaa kymmenkunta ammattitaitosta osaajaa. Aloitimme 20 vuotta sitten ensimmäisellä delipisteellämme Yrjönkadulla esikuvanamme Manhattanin herkkuja pursuavat delit. Alkuperäiset Sandwichit koottiin asiakkaiden läsnä ollessa uunituoreesta leivästä, täytteenä herkulliset tahnat ja vastapilkotut vihannekset.

Kysynnän kasvaessa lisäsimme asiakkaidemme pyynnöstä tuotevalikoimaamme myös monia muita kokouksiin soveltuvia tuotteita. Asiakkaittemme kiireitä helpottaaksemme aloimme pian myös toimitukset perille asti.

Näistä aineksista syntyikin nykyinen toimintaperiaatteemme:

“Taste of easy luxury”. – herkullista ja tuoretta kokoustarjottavaa nopeasti, vaivattomasti ja luotettavasti suoraan kokouspöytään toimitettuna. Monipuoliselta listaltamme löydät varmasti sopivaa ja mieluisaa tarjottavaa jokaiseen tilaisuuteen.

”TASTE”

Valmistamme tuotteemme alusta lähtien itse. Tuoreus, näyttävyys ja korkealuokkaiset raaka-aineet ovat tuotantomme kulmakiviä. Haluamme aamusta lähtien tarjota tuoretta palaveritarjottavaa ja henkilökuntamme saapuukin valmistelemaan tilauksia jo klo 3-4 aikaan aamuyöstä.

Tuotteiden kehittelyssä olemme usein olleet edelläkävijöitä. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa olemme pyrkineet löytämään ne ideat ja maut, jotka parhaiten vastaavat asiakkaidemme tarpeita.

Suositun Ceasar’s kastikkeemme kehittelimme jo 15 vuotta sitten ja tarjosimme sitä ensimmäisten joukossa Suomessa. Matkustimme reseptin alkulähteille Kaliforniaan, jonka pohjalta kehittelimme reseptimme. Sama aito alkuperäisyys on mottonamme kaikissa mauissa, joita tarjoamme asiakkaillemme.

”EASY”

Aito deli pursuaa vaihtoehtoja ja runsauden pula saattaa vaikeuttaa valintaa. Siksi yhtä tärkeä osa tuotettamme on palvelu. Osaamisemme ja kokemuksemme avulla autamme asiakkaitamme löytämään sopivimmat tarjottavat asiakaskokouksiin ja –tilaisuuksiin.

Toimitusvarmuus ja täsmällisyys täydentävät kokonaisvaltaisen palvelumme. Pyrimme tiukasti pitämään kiinni toimitusjaoista.

”LUXURY”

Ensiluokkaisista raaka-aineista valmistettu näyttävä tuote hivelee esteettistä silmää ja luo ripauksen ylellisyyttä kokouspöytään. Laatu, tuoreus ja kaunis kattaus ovat läpi vuosien kestäviä arvoja.

Tarjoamme käyttöönne kokemuksemme ja osaamisemme onnistuneiden tilaisuuksien järjestämisessä.

Olemme vuosien aikana erikoistuneet erityisesti ylellisten cocktailpalojen ja –tilaisuuksien valmisteluun.

Päätät itse myös siitä, kuinka paljon haluat osallistua tilaisuuksien järjestelyihin. Tarvittaessa hoidamme kaiken alusta loppuun ja voit itse keskittyä tärkeimpään.

 

Season’s Specials:

Vaikka nykyisin lähes kaikkia raaka-aineita onkin saatavilla vuoden ympäri, niin silti sesonkituotteiden maku on parhaimmillaan juuri omana vuodenaikanaan. Haluamme uusiutua neljännesvuosittain vuodenaikojen mukaan.

Suunnittelemme kullekin sesongille oman ruokalistan, jossa hyödynnämme juuri kunkin vuodenajan parhaimman sadon.