Näytetään kaikki 16 tulosta

  • AFTERNOON TEA

    11.80

    Minimitilaus 10 henkilöä, tilaus mielellään 2 päivää ennen.

    Avokadokurkku kerrosteeleipä (L)
    Roquefortminicroissant & hillo (VL)
    Chevreviikuna minitartlet
    Mansikkapistaasi marenki (L,GL)
    Mini eclaire

     


  • ANTIPASTI PLATTER

    15.90

    Naposteltavia alkupaloja. Minimitilaus 10 henkilöä, tilaus mielellään 2 päivää ennen.

    Bresaola, prosciutto & salami, (L,GL)
    Parmesan, rucola & hunajameloni, (L,GL)
    Valkosipulimarinoitu  herkkusieni, (L,GL)
    Chilimarinoitu paprika, (L,GL)
    Tomaattimozzarellasalaatti (=caprese), (GL)
    Moniviljapatonki (L)


  • ASSIETTE DE FROMAGE

    10.30

    Minimitilaus 10 henkilöä, tilaus mielellään 2 päivää ennen.

    Pientilajuustolajitelma:
    Viinitarhurinjuusto Jalasjärveltä (L,GL)
    Puna Heidi Mouhijärveltä (GL)
    Peltolan Blue Suonenjoelta (L,GL)
    Talon vadelmahilloa (L,GL)
    salaatti, paprika, rypäle, basilika (L,GL)
    patonki, suolakeksilajitelma (L)

     


  • COCKTAIL ANTIPASTI

    14.70

    Ruokaisia cocktailpaloja. Minimitilaus 10 henkilöä, tilaus mielellään 2 päivää ennen.

    Bresaola bruschetta (L)
    Prosciutto & salami bruschetta (L)
    Tomaattimozzarellanekku & salsa verde (GL)
    Chevretomaatti minipai (L)
    Valkosipulimarinoituja äyriäisiä filokupissa (L)


  • COCKTAIL FRUIT & PETITS FOURS

    11.30

    Pieniä suupaloja. Minimitilaus 10 henkilöä, tilaus mielellään 2 päivää ennen.

    Minihedelmävarras (L,GL)
    Vadelmashot (L,GL)
    Mascarpone suklaa petit four
    Mansikkapistaasi marenki (L,GL)
    Mini eclaire

     


  • COCKTAIL MENU FROM LOCAL PRODUCERS

    17.30

    Ruokaisia paloja. Lähiruokaherkkuja pientuottajatilolilta.

    Paahdettu porosalami & Viinitarhurin juusto crostini (L)
    Metsäsieni vol au vent (=vannike) (L)
    Verneri vuohenjuusto Kolatun vuohijuustolasta omenalastulla (L,GL)
    Roslundin paahtopaisti bruschetta (L)
    Talon graavilohi ruisleipänen (L)
    Siian mätimousse Åbyn Kartanon Näkkileivällä (L)

    Minimitilaus 10 henkilöä. Saatavuuden varmistat tilaamalla ajoissa, vähintään 2 päivää ennen tilaisuuttanne.


  • COCKTAIL MOROCCAN MEZE

    16.70

    Ruokaisia cocktailpaloja. Minimitilaus 10 henkilöä, tilaus mielellään 2-3 päivää ennen.

    Hummus & aurinkokuivattu tomaattitapenade crostineja (L)
    Fetapinaattiminipai (VL)
    Chermoula-marinoituja äyriäisiä filokupissa
    Taginemaustettuja kanavartaita (L,GL)
    Vihannestikkuja ”on the rocks”& tzatziki (L,GL)

     


  • COCKTAIL ORIENTAL

    16.70

    Ruokaisia cocktailpaloja. Minimitilaus 10 henkilöä, tilaus mielellään 2 päivää ennen.

    Sataykanavarras & raitadippi (L,GL, sis.pähkinää)
    Hoisinpossua riisipaperirullassa & dippi (L,GL)
    Teriyakilohivarras & wasabimajoneesi (L,GL)
    Kookoskasvisfilokuppi (L)
    Mangolassishotti (L,GL)


  • COCKTAIL SCANDINAVIA

    15.60

    Ruokaisia cocktailpaloja. Minimitilaus 10 henkilöä, tilaus mielellään 2 päivää ennen.

    Metsäsieni minipai (L)
    Lohi & jokirapu filokuppi
    Savuporo tartlet (L)
    Riimihärkä ruisleipänen (L)
    Leipäjuusto & lakkahillo (L)


  • COCKTAIL TAPAS

    15.60

    Ruokaisia cocktailpaloja. Minimitilaus 10 henkilöä, tilaus mielellään 2 päivää ennen.

    Gazpacho shotti (L,GL)
    Parsamanchego minipai (L,GL)
    Chilipaprikaa & paahdettua chorizonia filokupissa
    Espanjalainen omeletti bruschetta (L)
    Chilijättikatkaravun pyrstöjä vartaassa & aîoli (L,GL)


  • COCKTAIL ZAKUSKA

    15.60

    Ruokaisia cocktailpaloja. Minimitilaus 10 henkilöä, tilaus mielellään 2 päivää ennen.

    Suolakurkku, smetana & hunaja (L,GL)
    Siian mäti & smetana blini (L,GL)
    Graavilohi & sienisalaatti ruisleipänen (L,GL)
    Paahtopaisti & perunasalaatti ruisleipänen (L)
    Romanovin mansikat (L,GL)


  • MOROCCAN MEZE PLATTER

    17.50

    Naposteltavia alkupaloja. Minimitilaus 10 henkilöä, tilaus mielellään 2-3 päivää ennen.

    Hummus, tzatziki, (L,GL)
    Aurinkokuivattu tomaattitapenade, (L,GL)
    Dippivihanneksia & pitaleipää, tabouleh, (L)
    Haloumisalaatti, fetavesimelonisalaatti,
    Taginemaustettuja kanavartaita (L,GL)

     


  • ORIENTAL PLATTER

    17.50

    Naposteltavia alkupaloja. Minimitilaus 10 henkilöä, tilaus mielellään 2 päivää ennen.

    Thaimaalainen katkarapusalaatti (L,GL)
    Hoisinpossua riisipaperirullassa & dippi (L,GL)
    Sataykanavarras & raitadippi (L,GL,sis.pähkinää)

    Vietnamilainen keitto, joka kootaan itse:
    Vihannestarjotin julienne, kuuma keittoliemi (L,GL)
    Itämaiset mausteet & nuudeleita (L)
    Naan leipää (L)


  • SCANDINAVIAN PLATTER

    16.30

    Naposteltavia alkupaloja. Minimitilaus 10 henkilöä, tilaus mielellään 2 päivää ennen.

    Sinappisilakka, graavilohi & sinappikastike (L,GL)
    Etikkakurkku, sienisalaatti, savusiika (L,GL)
    Vihersalaatteja & wanhanajan kastike (L,GL)
    Uuniperuna & savuporotäyte (L,GL)
    Talon ruisleipä, levite (L)


  • TAPAS PLATTER

    15.90

    Naposteltavia alkupaloja. Minimitilaus 10 henkilöä, tilaus mielellään 2 päivää ennen.

    Espanjalainen omeletti (=tortilla española) L,GL
    Patatas bravas & suolamanteleita (L,GL)
    Mustavihreä oliivimix & manchegojuustoa (L,GL)
    Paahdettua chorizonia (L,GL)
    Paahdettua paprikaa & tomaattia (=mojete) L,GL
    Oliivitapenade (L,GL, sis.anjovis)
    Aurinkokuivattu tomaatti tapenade (L,GL)
    Moniviljapatonki (L)


  • ZAKUSKA PLATTER

    16.30

    Naposteltavia alkupaloja. Minimitilaus 10 henkilöä, tilaus mielellään 2 päivää ennen.

    Venäläinen silli, kylmäsavulohi (L,GL)
    Mätismetanasipuli (L,GL)
    Suolakurkku, hunaja, smetana (L,GL)
    Marinoitu valkosipulinkynsi (L,GL), maksapasteija
    Sienisalaatti, perunasalaatti (L,GL)
    Paahtopaisti , ruisleipä, voi (L)