Näytetään kaikki 3 tulosta

  • COCKTAIL MENU FROM LOCAL PRODUCERS

    17.30

    Ruokaisia paloja. Lähiruokaherkkuja pientuottajatilolilta.

    Paahdettu porosalami & Viinitarhurin juusto crostini (L)
    Metsäsieni vol au vent (=vannike) (L)
    Verneri vuohenjuusto Kolatun vuohijuustolasta omenalastulla (L,GL)
    Roslundin paahtopaisti bruschetta (L)
    Talon graavilohi ruisleipänen (L)
    Siian mätimousse Åbyn Kartanon Näkkileivällä (L)

    Minimitilaus 10 henkilöä. Saatavuuden varmistat tilaamalla ajoissa, vähintään 2 päivää ennen tilaisuuttanne.


  • COCKTAIL SCANDINAVIA

    15.60

    Ruokaisia cocktailpaloja. Minimitilaus 10 henkilöä, tilaus mielellään 2 päivää ennen.

    Metsäsieni minipai (L)
    Lohi & jokirapu filokuppi
    Savuporo tartlet (L)
    Riimihärkä ruisleipänen (L)
    Leipäjuusto & lakkahillo (L)


  • SCANDINAVIAN PLATTER

    16.30

    Naposteltavia alkupaloja. Minimitilaus 10 henkilöä, tilaus mielellään 2 päivää ennen.

    Sinappisilakka, graavilohi & sinappikastike (L,GL)
    Etikkakurkku, sienisalaatti, savusiika (L,GL)
    Vihersalaatteja & wanhanajan kastike (L,GL)
    Uuniperuna & savuporotäyte (L,GL)
    Talon ruisleipä, levite (L)